Pantofi la comanda pentru barbati

Pantofi la comanda pentru barbati

Pantofi barbataesti la comanda

În ultima vreme, pantofii din piele fabricați la comandă au devenit tot mai populari, mai ales în rândul bărbaților care caută încălțăminte de calitate superioară și stil. În timp ce pantofii obișnuiți din magazinele de încălțăminte sunt potriviti pentru uzul cotidian, pantofii din piele fabricați la comandă oferă o mulțime de avantaje care-i le fac o alegere mai bună pentru ocazii speciale.Pantofii din piele fabricați la comandă sunt fabricați după specificațiile individuale ale fiecărui client.Aici putem modifica parametrii de grosime sau latime dupa masurile clientului.Acest lucru înseamnă că pantofii sunt concepuți pentru a se potrivi perfect pe piciorul clientului și pentru a-i oferi un confort maxim. În plus, pantofii din piele fabricați la comandă sunt făcuți din cele mai bune materiale, astfel încât să dureze mai mult decât pantofii obișnuiți din magazine.O altă caracteristică importantă a pantofilor din piele fabricați la comandă este faptul că aceștia pot fi personalizați după preferințele individuale ale fiecărui client. Astfel, puteți alege dintr-o varietate de modele și culori pentru a crea perechea de pantofi perfectă pentru dvs. În plus, puteți să alegeți tipul de piele pe care doriți să îl folosiți pentru pantofi, ceea ce înseamnă că puteți obține o pereche de pantofi care să se potrivească stilului dvs. personal.Pantofii din piele fabricați la comandă sunt, de asemenea, o investiție bună. Deși prețul pentru o pereche de pantofi fabricați la comandă poate fi mai mare decât prețul pentru o pereche de pantofi din magazin, aceștia sunt făcuți din materiale de calitate superioară și sunt proiectați să dureze mai mult. Acest lucru înseamnă că, în final, pantofii din piele fabricați la comandă pot fi mai ieftini decât pantofii din magazin, deoarece nu veți trebui să înlocuiți pantofii atât de des.

Gregorio Rizo produce pantofi barbatesti la comanda.Detaliile pot fi stabilite cu un consultant din echipa noastra la telefon +40728377777 sau pe email sales@gregoriorizo.ro

Pantofi barbati la comanda

All comments

  1. O comanda se realizeaza in 3-4 zile pentru o pereche din piele normala.daca sunt patinati cam 10 zile.Sunt perioade mai aglomerate dar incercam sa mentinem un timp rezonabil.

  2. Marius V

    Cat dureaza pana se realizeaza o comanda?

Leave a Reply

Produs adaugat pentru comparare.