Pantofi de mire

Pantofi de mire

Planificarea unei nunți este o adevărată provocare, iar când vine vorba de ținuta mirelui, alegerea pantofilor este un element important. Pentru a ajuta viitorii miri să își facă o alegere inspirată, vă oferim în acest articol câteva informati sfaturi despre pantofii ideali pentru mire, precum și câteva sugestii de ținute care să includă pantofii de bărbați. Alegeți pantofi potriviți pentru tipul de nuntă

Primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este tipul de nuntă.

Brogues tradiționali, pantofi Oxford și pantofi Monk, în maro și cuio  bogat anticat, precum și în negru, sunt alegeri naturale pentru o zi specială – și, desigur, vă vor înfrumuseța picioarele în anii următori. Explorați colecția noastră de pantofi eleganti ideali pentru mire, lucrati manual pentru a găsi perechea perfectă.

Nunta traditional

Pantofi Brogue 

Deși ne mândrim cu inovația și gândirea noastră în viitor, există încă în inimile noastre un loc pentru tradiție, mai ales când vine vorba de nunți. Mătase albă și dantelă, coronite și codițe, confetti și, desigur, o pereche clasică de pantofi de ginere.

În ciuda faptului că a devenit popular doar ca alegere de pantof formal în anii 1980, brogue a devenit rapid favoritul ferm pentru tradiționaliștii dintre noi când vine vorba de a merge pe clasic. Gama noastră de brogues au un stil atemporal și sunt disponibili într-o gamă de culori clasice pentru a se potrivi oricărei scheme.

Pantofi Monk 

 În ultimii ani, tendința pentru nunți in locatii rurale sau in aer liber a crescut semnificativ, multe cupluri alegând să se căsătorească si sa faca sedintele foto in locatii deschise,rustice sau exotice. „Rustic șic”, așa cum este adesea cunoscut, combină elemente de nunți formale și tradiționale cu accente mai casual și personale, toate pe fundalul frumos oferit de locație.

În mod similar, pantofii noștri cu barete si catarame ating echilibrul perfect între formalitate și tradiție și eleganța rustică. Disponibili într-o varietate de tonuri bogate și cu detalii frumoase brogue și accesorii  din metal realizate manual, acestea sunt o potrivire naturală pentru orice ținuta.

Pantofi Oxford 

 Oxford a fost sinonim cu îmbrăcămintea formală de când a apărut în anii 1800 ca pantoful ales pentru studenții exigenți din orașul de unde își ia numele. Înainte cu două sute de ani, Oxfordul poate fi găsit în orașe din întreaga lume, împreună cu o cămăși curată și un costum croit cu experiență, desigur.

Oxford-urile noastre sunt o actualizare elegantă și modernă a acestor stiluri clasice; Construite cu experiență din cele mai bune materiale și cu detalii în care să te pierzi, sunt acompaniamentul perfect pentru o nuntă în oraș.

All comments

Leave a Reply

Produs adaugat pentru comparare.